В автівці кам’янчанина, якого розшукувала поліція, знайшли рушницю та корпус гранати

В автівці кам’янчанина, якого розшукувала поліція, знайшли рушницю та корпус гранати
Фото із допису Р. Марчук у facebook
  • Правоохоронці затримали 32-річного чоловіка, якого розшукували.
  • Зловмисник намагався втекти, а потім - чинив опір.
  • А згодом правоохоронці виявили в його автівці зброю.

32-річний чоловік перебував у розшуку за нанесення тілесних ушкоджень. Коли правоохоронці його розшукали, то почали операцію із затримання. Але зловмисник намагався втекти на автомобілі «ВАЗ 21099». Про це інформує у facebook Руслана Марчук, інспектор сектору моніторингу міського відділу поліції.

Коли зловмисник зрозумів, що не втече, почав чинити правоохоронцям опір. Згодом поліцейські натрапили у транспортному засобі корпус гранати «Ф-1» та мисливську рушницю.

Затриманий - 32-річний уродженець Чемеровецького району. У розшуку перебував з минулого року. Шукали чоловіка за нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України). А вчора, 6 вересня, близько 17.00 години в Кам’янці-Подільському по вулиці Молодіжній підозрюваного затримали.

У салоні автомобіля правоохоронці виявили мисливську рушницю. Чи є відповідний дозвіл на цю зброю - правоохоронці перевіряють. Ще знайшли в автівці корпус гранати «Ф-1», який вилучили за допомогою спеціалістів-вибухотехніків.

Зловмисника та одного з його товаришів, який також чинив активний опір правоохоронцям, затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз вони перебувають у ізоляторі тимчасового тримання. Наразі відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 342 (“Опір представникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків”), ч. 1 ст. 345 (“Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”) та ч. 1 ст. 263 (“Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.


 

Коментарі
keyboard_arrow_up