За напад на чоловіка двоє кам’янчан сіли до в’язниці

За напад на чоловіка двоє кам’янчан сіли до в’язниці
  • Стався інцидент минулого року, чоловіки напали на третього, щоб пограбувати
  • Суд призначив одному 5 років, а іншому 4 з половиною

Вночі 23 лютого минулого року двоє чоловіків напали на третього, щоб пограбувати.  Стало відомо, що нападників ув’язнили на п’ять років.

Суд Кам’янця-Подільського визнав виниими нападників і присудив Одному з них 5 років за гратами, іншому - 4 роки і 6 місяців та, частково приєднавши невідбуту частину покарання за вироком Борщівського районного суду Тернопільської області, остаточно призначив 5 років неволі, обом - з конфіскацією усього належного їм майна, крім житла.

«Двоє молодих чоловіків напали на третього. Один вдарив його в обличчя, а коли той впав, другий – завдав удару ногою в грудну клітку. Витягнувши з кишень потерпілого телефон та гаманець з 800 гривень, утікли, - розповіли в прес-службі Хмельницького апеляційного суду. - У суді обвинувачений, який першим вдарив жертву, свою вину визнав частково.

Пояснив, що його дії кваліфікували не правильно. В обличчя, погоджується, вдарив, але у відповідь на словесні образи потерпілого. Телефон, за його словами, лежав на землі, тож подумав, що випав у нього, і підібрав.

Був, каже, один. Інший обвинувачений запевняв, що стосунку до розбою взагалі не має, бо у цей час купував у магазині цигарки».

Утім, суд, дослідивши матеріали справи, не прийняв їх показання до уваги та вважає їх спробою уникнути кримінальної відповідальності. Тому і прийняв рішення позбавити волі чоловіків.

Коментарі
keyboard_arrow_up