Затримали 38-річного очільника групи малолітніх крадіїв. Група "чистила" кам'янецькі квартири

Затримали 38-річного очільника групи малолітніх крадіїв.  Група "чистила" кам'янецькі квартири
  • Чоловік майже рік переховувався від правоохоронців.
  • Знайшли його аж на Полтавщині.
  • 38-річний затриманий організував групу, що складалась ще із двох малолітніх злодіїв.
  • За травень минулого року група обікрала 10 кам’янецьких квартир.

Сам чоловік з Одещини. Свою групу він зібрав у Хмельницькому районі. А обкрадав  квартири зі своїми “помічниками”- у Кам’янці. Загалом за травень минулого року “обчистив” 10 кам’янецьких помешкань. Зловмисник майже рік переховувався від досудового розслідування. Та все ж правоохоронці вирахували, що підозрюваний переховувався в Полтавській області. Про це інформує інспектор сектору моніторингу Кам’янець - Подільського міського відділу поліції Руслана Марчук.  Під час допиту 38-річний чоловік зізнався у всіх епізодах вчинених крадіжок.

Як виявилось, він організував групу маленьких злодюжок, до складу якої ввійшли 19-річний юнак та хлопчик 14 років. Чоловік розповідав їм як потрібно діяти в ході крадіжки, що виносити з квартир, що говорити, якщо їх "застукають", розповів також як відкривати двері до помешкань. Крадії тихенько проникали у квартири, забирали все, що тільки бачили: гроші, косметика, мобільні телефони, документи та інше. Крадене організатор ділив між усіма учасниками групи. На рахунку квартирних злодіїв - понад 10 крадіжок, які вони вчинили протягом травня минулого року.

Підозрюваного затримано. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. А щодо 19-річного юнака, то в 2016 році у кримінальному провадженні суд прийняв рішення про позбавлення волі, строком на 2 роки.

Коментарі
keyboard_arrow_up