Жорстокого вбивцю кам’янчанки засуджено до довічного позбавлення волі. Апеляційний суд залишив вирок у силі

Жорстокого вбивцю кам’янчанки засуджено до довічного позбавлення волі. Апеляційний суд залишив вирок у силі
  • Два роки тому понівечене тіло молодої дівчини знайшли на смітнику у Кам’янці.
  • Вбивця 26-річної Руслани Німак до кінця свого життя пробуде за ґратами - апеляційний суд залишив вирок без змін.

30-річного жителя Кам’янця-Подільського засуджено до довічного позбавлення волі. Таке покарання понесе він за вчинення жорстокого умисного вбивства, поєднаного із насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом. Вирок суду набрав законної сили. Апеляційний суд Хмельницької області залишив без змін вирок Кам'янець-Подільського міськрайонного суду від 27 квітня 2017 року, - йдеться на сайті Апеляційного суду Хмельницької області. Справа в апеляційному суді слухалась у закритому судовому засіданні. Повний текст ухвали буде оголошений 23 листопада 2017 року о 16.00 годині.

Нагадаємо, 12 лютого 2015 року у Кам’янці жорстоко вбили 26-річну жінку. Встановлено, що нападник та жертва познайомившись в одному із розважальних закладів Кам’янця-Подільського. Жінка погодилась продовжити відпочинок вдома у нового знайомого. Там убивця жорстоко познущався над кам’янчанкою – задовольнив статеву пристрасть неприроднім способом  та задушив жінку, а потім жорстоко поглумився над її трупом. Після цього він виволік тіло жертви на смітник.

В суді повністю доведено винуватість чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення. Засудженому призначено покарання у виді довічного позбавлення волі.

Коментарі
keyboard_arrow_up