Кам’янецька молодь спілкувалася із Тарасом Тополею (ФОТО, ВІДЕО)

Кам’янецька молодь спілкувалася із Тарасом Тополею  (ФОТО, ВІДЕО)
  • До Кам’янця – Подільського сьогодні, 16 лютого, завітав лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.
  • Музикант спілкувався у невимушеній атмосфері із кам’янецкою молоддю.
  • Кам’янчани запитували у Тараса Тополі абсолютно усе, що їх цікавило: про особисте життя та стосунки із дружиною Alyosh-ею, творчість та натхнення, політику та війну на Сході. 

Сьогодні, 16 лютого, молоді мешканці міста мали змогу віч-на-віч поспілкуватися зі знаним українським виконавцем, лідером популярного гурту «Антитіла». Тарас Тополя для кам’янчан приготував дві зустрічі – на 12.00 у прес-центрі в міській раді (на якій і побували журналісти «20 хвилин») і на 15.00 годину в центральному корпусі КПНУ. Насправді у без того невеличкій залі місця вільного не було. Охочих поспілкуватися із талановитим музикантом виявилося чимало.

Спершу мова йшла про проект, який підтримує та допомагає реалізовувати такі діалоги зі Тарасом - «UA-Report». Насправді, річ дуже цікава. Активісти із «UA-Report» вивчають думку української молоді. Вони час-від-часу надсилають SMS-повідомлення зареєстрованим учасникам. У меседжах декілька питань на актуальну тематику: освіта, медицина, дозвілля, фінанси, статеве життя та інше.

Потім уже реалізовувалася сама бесіда із Тарасом Тополею. Спершу кам’янчани соромилися запитувати щось, адже не знали, в межах яких тем слід ставити питання. Але Тарас наголосив, що запитувати юнаки та дівчата зможуть абсолютно все. Після цього молодь уже почала сипати питаннями на різні теми.

Студенти розпитували і про особисте життя, про те, як він розпочав свою кар’єру музиканта, коли сам Тарас відчув себе популярним. Часто, особливо дівчата, розпитували у музиканта про те, як з’являються ідеї  певних пісень («Молоко», «У книжках»).

Вокаліст гурту «Антитіла» радив слухати українську музику, а також деякі композиції закордонного виробництва. Мова йшла і про перспективи розвитку музикантів в Україні, про те, що у професії найважче.

Журналістам «20 хвилин» Тарас Тополя пояснив, чому він бесідувати приїхав до Кам’янця:

«Справа в тому, що це у нас такий формат – не виключення для Кам’янця. 20 міст України. Ми їздимо. Я зустрічаюся із молоддю, з студентством і спілкуюся оттак. Давно ми це вже робили, але не робили так системно. А тепер це – у форматі туру, і Кам’янець потрапив, бо нас захотілося приїхати сюди. Завдяки партнерам, проекту «UA-Report» це стало можливим», - каже Тарас Тополя.

Тарас Тополя також заспівав під акомпанемент акустичної гітари. Послухати можна  відео нижче.

Зустріч завершилася авторграф- та селфі-сесією.

Нагадаємо, вже зовсім скоро, 5 березня, гурт «Антитіла» вперше виступатимуть у Кам’янці – Подільському.

 

Коментарі (1)
  • Олена

    Тарас дуже гарно співає. Супер
keyboard_arrow_up