Про пацючка Міхала та його подорожі Україною. До Кам’янця приїде дитяча письменниця Анастасія Введенська

Про пацючка Міхала та його подорожі Україною. До Кам’янця приїде дитяча письменниця Анастасія Введенська
Світлина із архіву спільноти "Пригоди пацючка Міхала" у соцмережі
  • Ви мабуть уже знаєте про те, що молода дитяча письменниця Анастасія Введенська створила серію книг про пацючка Міхала.
  • А спеціально до Всесвітнього дня письменника, 3 березня, Настя завітає із творчою зустріччю до Кам’янця.

Анастасія Введенська  (знана також як Василь Вітер) – відома українська дитяча письменниця, поетеса, ілюстратор та художник. Серія книжечок про пацючка Міхала продовжує завойовувати популярність та прихильність від маленьких читачів.

Коротко про серію розповідей про Міхала. "Пригоди пацючка Міхала" - це серія книжечок про пригоди маленького пацючка Міхала та його друзів, які подорожують містами України. Кожна книжечка із серії – то нова подорож, екскурсія захоплюючим містом. До серії наразі ввійшли чотири книжечки: "Важливе рішення" та "Домівка"  розповідає про пригоди у Кам'янці - Подільському, "Незвідані таємниці" – прогулянка із пацючком Міхалом та його друзями в Хотині, та "Рецепт Щастя" – екскурс чарівним Львовом.

Світлина зі спільноти "Пригоди пацючка Міхала" у соцмережі

А вже завтра, 3 березня, у Галереї мистецтв Кам’янця пройде творча зустріч із Анастасією Введенською.  Письменниця презентуватиме кам’янчанам свої книжечки. А також для малечі пройде майстер-клас «Створи свою книжечку». Вхід вільний. Початок запланований на 16.00 годину.

Коментарі
keyboard_arrow_up