"Республіка" фестивалитиме на один день довше

"Республіка" фестивалитиме на один день довше
Фестиваль "Respublica" за п'ять років уже встигла зібрати чимало шанувальників якісного мистецтва. Щороку організатори фесту дивують кам'янчан та гостей міста. І 2016 рік не став винятком.

Ось уже шостий рік поспіль щоосені Кам'янець - Подільський перетврюється на епіцентр сучасного мистецтва. Оранізатори фестивалю "Respublica" завжди мають чим здивувати. Так, наприклад, минулого року було аж чотрири музичні сцени, де кожен шанувальник якісної музики міг, відповідно до власного смаку, чудово пофестивалити.

А на днях у мережі з'явилося повідомлення, що улюбленого фестивалю буде ще більше. Спершу старт заходу планувався 2 вересня, і мав би тривати, традиційно уже, три дні. Але цього року фестиваль "Respublica" розпочнеться 1 вересня.

Андрій Зоін, директор фестивалю, розповів, чому саме вирішили подовжити фестиваль: "Причин багато. 1) Зараз - це тренд для фестивалів і в Європі, і у нас. Робити більше днів тому, що так дешевше виходить економічно. 2) Тому, що на 1 вересня у Кам'янці - Подільському буде багато студентів, а цікавих концертів для них нема. І все їх святкування - це напитися в гуртожитку. Ми вирішили саме для них зробити дійсно свято у додатковий день. 3) Тому, що до Кам'янця є дуже незручне сполучення потягом. Наприклад 50% людей на фестиваль 2015 приїхали не в пятницю, а в четевер, тобто за день до фестивалю, бо в пятницю не було потягу. То також для тих людей, які приїздять на день раніше, ми вирішили зробити низку концертів 1 вересня. 4) Ми - фестиваль, який любить експерименти. Якшо другий, третій і четвертий дні буде рок,то в перший день ми зробимо акцент на хіп-хоп, реп, концерти ді джеїв, джаз."

Відтак, шановні меломани та поціновувачі сучасного мистецва, "Respublica" запрошує усіх до Кам'янця - Подільського 1 вересня! Чотири дні яскравих вражень, гарної музики, естетики мистецтва - усе це на фестивалі "Respublica" 2016.

Коментарі
keyboard_arrow_up