Старі історії Діснею у фільмах 2019

Старі історії Діснею у фільмах 2019
  • Кінокомпанія «Дісней» у наступному році випустить на екрани кінотеатрів римейки на свої ж мультфільми, а саме: «Аладін», «Дамбо» і «Король Лев», повідомляє УНН.

Дамбо

Мультик про слоненя з величезними вухами з’явився на світ ще у 1941 році. Як відомо, Волт Дісней довгий час не хотів знімати цю стрічку. Але сценаристи кожен день залишали на столі великого мультиплікатора шматочок сценарію до тих пір, доки Дісней не прибіг до них з питанням "А що буде далі"? Глядачі побачать фільм 27 березня.

Як і 80 років тому картина розповідає про маленьке слоненя з цирку з  надвеликими вухами, завдяки яким він може літати. Але власник цирку бажає на цьому заробити і робить з нього зірку нового грандіозного розважального шоу "Казкова країна". Але чи потрібно це маленькому Дамбо?

Зайняв режисерське крісло Тім Бертон, який працював над картинами "Едвард руки-ножиці", "Аліса у країні чудес", "Свіні Тодд" та інші. Режисер відомий за своїм похмурим та химерним стилем, який під "незвичним кутом" знімає дитячі історії. Також, у фільмі зіграли такі актори як Колін Фарел, Денні ДеВіто, Єва Грін. Композитор – Дені Ельфман.

Аладін

Казка-мюзикл про кишенькового крадія Аладіна вийде у світ 24 травня 2019 року. Сюжет розповідає про Аладіна, який хотів стати принцом, щоб одружитися з принцесою Жасмін. Тим часом візир Джахар намагається здобути чарівну лампу з печери чудес, щоб отримати владу у місті Аграба. Але увійти в печеру і забрати лампу може лише Аладін.

Над фільмом працював режисер фільмів "Карти, гроші, два стволи", "Великий куш" та "Шерлок Шолмс" людина з "гангстерською" репутацією Гай Річі. Приємно вразило фанатів історії, що Джина зіграє Вілл Сміт, який в інстаграмі  поділився фото в образі Джина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Will Smith (@willsmith) 19 Гру 2018 р. о 5:28 PST

Для акторів: Мена Массуда і Наомі Скотт, що зіграють Аладіна і Жасмін – ролі стануть дебютними.

Король лев

Прем’єра відбудеться 18 червня 2019 року. Трейлер до фільму став найпопулярнішим на ютуб-каналі Дісней: за першу добу він зібрав 224 мільйонів переглядів. Творці фільму обіцяють, що у картині глядачі зустрінуть і нові речі.

Картина як і 25 років тому розповідає про маленьке левеня, яке залишилося без батька. Але питання у тому, які саме пригоди йому доведеться пройти перш ніж він стане Королем всіх звірів савани. Творці фільму, щоб показати велику кількість тварин у савані використали CGI-графіку разом із відзнятими кадрами.

Режисер фільму Джон Фавро до цього працював над картинами "Залізна людина", "Месники", "Дитинство Шелдона" та "Книга Джунглів". Як і в оригінальній картині над музичним супроводом працював Ханс Цимер.

Сімбу озвучив актор Дональд Гловер, Муфасу – Джейм Ерл Джонс. Голосом співачки Бейонсе заговорила подруга Сімби Нала, а Сет Роган озвучив Пумбу.

Коментарі
keyboard_arrow_up