У Кам'янці - Подільському готуватимуться до Великодня. У місті пройде мистецька акція

У Кам'янці - Подільському готуватимуться до Великодня. У місті пройде мистецька акція
Наприкінці фестивального квітня для гостей та мешканців Кам’янця – Подільського підготували мистецьку акцію «Писанкове коло», присвячене до Великодня.

Упродовж 25 – 29 квітня 2016 року кожен митець може вдосконалювати свої вміння розфарбовувати традиційні писанки. А той, хто галунки візьме до рук вперше, за кілька днів майстер-класів навчиться цьому мистецтву.

Відбуватиметься акція в приміщенні Виставкової зали, по  вулиці Соброна, 29. У понеділок, 25 квітня, о 16.00 годині відбудеться презентація мистецької акції , на якій розповідатимуть про історію, традицію розфарбовування великодніх яєць. Локація: виставкова зала Міської дитячої художньої школи.

У вівторок, 26 квітня, вже у Виставковій залі, що по вулиці Соборна, з 11.00 по 14.00 годину відбудеться проведення майстер-класу  «Вчимося писати традиційну писанку». Така ж концепція чекає на відвідувачів і у середу , 27 квітня, і у четвер, 28 квітня.

А під кінець акції, 29 квітня, у п’ятницю, о 15.00 годині розпочнеться урочисте закриття мистецької акції.

До речі, вартість майстер-класу становить 30 гривень. За ці кошти організатори нададуть усі необхідні у майстер-класі матеріали.

Коментарі
keyboard_arrow_up