«Відділ кадрів» повертається! Кам’янчани запускають оновлене телешоу (ВІДЕО)

«Відділ кадрів» повертається! Кам’янчани запускають оновлене телешоу (ВІДЕО)
  • У Кам’янці  – Подільському досі не було такого розважального шоу, у якому можна було б дізнатися про талановитих містян. А їх у нас чимало. Не вірите?
  • Переконатися у цьому можна, проглянувши молодіжне шоу «Відділ кадрів».
  • А інтернет-видання «20 хвилин» має для вас ексклюзивне відео!

Програма «Відділ кадрів» вісім років тому уже транслювалася на місцевому телебаченні. Ведучими шоу були Микола Гордійчук та Сергій Андрушков.

Програма тоді ще ділилася на постійну жартівливу рубрику, що мала назву «32». Її учасники - Валерій Свереда, Данило Колісник, Максим Коваль, Сергій Зубаль та Павлюк Вадим.

Як і минулого разу, так і цього, продюсером та режисером програми є Андрій Заєць. 

Цього разу перезавантажений «Відділ кадрів» включає в себе три рубрики:

  • інтерв’ю в студії
  • закулісні коментарі із зірками - «Шопопалошоу»
  • опитування кам’янчан на актуальні теми – «Крок за кроком».

Дивіться коротеньке промо програми «Відділ кадрів».

Коротко про концепцію розважального шоу "Відділ кадрів".

Перша рубрика - студійна. У студії шоу «Відділ кадрів» двоє ведучих – Іванна Шептицька та Ростислав Шаркевич. До студії приходять відомі кам’янчани, котрих знають, котрих наслідують і якими захоплюються: письменники, художники, музиканти, КВН-щики, спортсмени, актори, танцівники…І це далеко не повний список!

Рубрика «Шопопалошоу». У Кам’янці – Подільському дуже часто проходять різні концерти. Зірки всеукраїнського рівня полюбляють виступати саме тут. Кореспондент  Георгій Торяник, ведучий постійної рубрики «Шопопалошоу», спілкується із українськими селебріті на різноманітні теми просто за кулісами концертів.

Рубрика «Крок за кроком». Вадим Беник, відомий кам’янецький КВН-щик, спілкуватиметься із місцевими жителями на різні теми. Деякі із вас здивують!

Тож, зовсім незабаром ви зможете побачити перший випуск. У гості до студії шоу «Відділ кадрів» завітав талановитий кам’янчани, Сергій Житніковський. Саме він – актор нашумілої української спортивної драми «Правило бою», і він є хореографом-постановником бойових сцен. Із ким ще співпрацював Сергій? Чим ще займається відомий кам’янчанин? Дивіться зовсім згодом. А поки – промо до першого випуску шоу «Відділ кадрів»:

Залишайтеся із «20 хвилин». 

Коментарі
keyboard_arrow_up