Борис Сушицький: «Не збираюся бути нікому ні другом, ні ворогом». Кам’янець знайомиться із новим начальником поліції

Борис Сушицький: «Не збираюся бути нікому ні другом, ні ворогом». Кам’янець знайомиться із новим начальником поліції

У Кам’янці – Подільському 2 вересня представили нового начальника міського відділу поліції. Ним став Сушицький Борис Вікторович, колишній начальник слідства у Деснянському УП в Києві . Сьогодні ж, 6 вересня, журналісти мали змогу поспілкуватися із новопризначеним очільником поліції в Кам’янці.

До Кам’янця – Подільського капітан поліції Борис Сушицький приїхав із Києва. Зізнається, що йому запропонували посаду начальника поліції у Кам’янці – Подільському. Він її прийняв і приступив до роботи. Хоча причини не знає. Новий очільник міської поліції розповідає про перше враження від міста:

- Відчувається контраст. По-перше, дуже гарне місто. За декілька днів я побував майже в усіх куточках міста, як у центрі та Старому місті, так був і в районах, на кшталт Польських фільварки. Загалом, перше враження – позитивне, - каже Борис Сушицький.

Новоспечений начальник поліції у Кам’янці розповідає, що мав бесіду із попередником – Ігорем Кшемінським, який зараз обіймає посаду начальника Кам’янець – Подільського районного відділу поліції. Ігор Кшемінський зорієнтував нового начальника поліції, щодо ситуації у місті.  Тому Борис Сушицький уже в курсі справи, щодо 2 досі нерозкритих вбивств, 5 грабунків ще з минулого року. Новому начальнику поліції наголосили, що варто акцентувати увагу на парковки поблизу центрального ринку.

Борис Сушицький зізнається, що із мером Кам’янця – Подільського та нардепом поки ще не знайомий. Але за 4 дні вже встиг познайомився із особовим складом:

- Багато молодих сержантів. Люди готові працювати і працюють. Перше враження: свідомі люди. Як показати роботу поліції? Якщо в місті порядок, якщо у місті люди відчувають себе в безпеці – це показник роботи поліції, - каже Борис Сушицький.

Новопризначений начальник кам’янецької поліції  зауважує, що відкритий для спілкування із громадськістю, налаштований на співпрацю. Але при цьому обіцяє дотримууватися особистісного нейтралітету:

- Не збираюся бути нікому ні другом, ні ворогом. Я – аполітичний. Ми керуємося законами України, Конституцією, Законом України «Про національну поліцію», КПК, КК. От наші друзі.

Коментарі
keyboard_arrow_up