Кам’янець – Подільський має нового начальника поліції

Кам’янець – Подільський має нового начальника поліції

Відтепер обов’язки начальника Кам’янець – Подільського міського відділу поліції виконуватиме Сушицький Борис. Ігор Кшемінський обійматиме посаду начальника Кам’янець – Подільського районного відділу поліції.

Сьогодні, 2 вересня, особовому складу та журналістам Кам’янця – Подільського представили нового начальника поліції. Ним став Сушицький Борис Вікторовч, уродженець міста Хмельницький. Упродовж 2005 – 2009 років навчався у НАВС. Раніше працював у Деснянському УП в місті Києві на посаді слідчого, потім працював заступником начальника слідства. Останнє місце роботи – начальник слідства у Деснянському УП в Києві.

Колишній начальник поліції у Кам’янці, Кшемінський Ігор Сигізмундович, відтепер  очолюватиме Кам’янець – Подільський районний відділ поліції. Нагадаємо, що Ігор Кшемінський обіймав посаду тимчасово виконуючого обов’язки начальника Кам’янець – Подільського міського відділу поліції з 1 березня 2016 року.

Коментарі (1)
  • Николай Аршинов

    В Кам'янці-Подільському прийшов новий начальник  Сушицький Б.В. В Києві він був нормальний начальник слідства. За час роботи в Деснянському РУ  поліції він відпрацьовував цілий потік повідомлень про злочини. Тут після Киева він просто буде відпочивати- тут немає цього потоку злочинів.Для того, щоб бути гарним керівником - порада : як поляку за походженням треба познайомитися з ксензами усіх костелів Камянця і тримати з ними тісний контакт; отримати добрі практичні навики боротьби зі злочинністю з використанням прийомів і засобів оперативно-розшукової діяльності; набирати досвіду роботи з керівництвом міста, громадськими і політичними партіями і організаціями; сьогоднітреба працювати на авторитет , а далі авторитет буде працювати на Сушицького Б.В. Успіху в роботі і великих зірок - старий юрист Аршинов М.С.
keyboard_arrow_up