“Божевільний марафон” Кідрука дістався Кам’янця

“Божевільний марафон” Кідрука дістався Кам’янця
  • З очікуваним виходом у світ чергового роману, Макс Кідрук вирішив рушити в тур Україною.
  • Знайомить письменник 100 міст із книгою “Не озирайся і мовчи”.
  • Кам’янцю - Подільському презентували роман вчора, 13 грудня.

Постійні читачі й прихильники творчості Макса Кідрука слідкують за його сторінками в соцмережах. В Instagram письменник останні декілька місяців постить світлини з міст, куди він привіз знайомство із новим романом “Не озирайся і мовчи” (скорочено -”НОІМ”). 13 грудня письменник провів відразу три презентації - в Гусятині, Городку і Кам’янці - Подільському. Переглянувши світлини з презентацій у попередніх двох містечках, дивуєшся, чому в культурному Кам’янці на зустрічі із сучасним українським письменником було людей, який злічити можна на пальцях рук. Та все ж були кам’янчани, котрі не знехтували можливістю і після робочого дня таки пішли на презентацію.
Спершу Макс Кідрук розповів про ідею туру “100 міст “НІОМ””. Письменник називає цей тур “божевільним марафоном”, а Кам’янець - Подільський в ньому - 92-ге місто.
На представлені нової книги Кідрук розповів про ідею та проблеми роману, зокрема розкриття “булінгу” (безпідставного цькування підлітками своїх однолітків) та розрив між поколіннями (так звана "проблема батьків та дітей"). Кідрук знаний своєю енциклопедичною освіченістю. Саме тому кожна його презентація - як семестр вивчення “квантової теорії”. Мови було багато про філософські категорії: поняття "часу" та "простору" та усвідомлення того, що час - не плине.
Ще Макс Кідрук проанонсував вихід наступного роману. котрий має назву “Де немає бога”. І цілком імовірно, що вже наступного року він презентуватиме її кам’янчанам.

Коментарі
keyboard_arrow_up