Чи реалізують у Кам’янці проект «Безпека дорожнього руху в містах України»?

Чи реалізують у Кам’янці проект «Безпека дорожнього руху в містах України»?
  • Утворять комісію? Реалізують проект? Що ще розглянув сьогодні виконком

Сьогодні члени виконавчого комітету вирішили, що утворять Координаційну раду з безпеки дорожнього руху і підтримали питання про створення робочої групи з реалізації проекту «Безпека дорожнього руху в містах України».

Нагадаємо, що проект був створений за ініціативи прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. 
Кам’янець-Подільський потрапив до списку із шести міст-мільйонників, в яких за кошти Європейського Банку Реконструкції та Розвитку реалізовуватимуть зазначений проект. У нашому місті, згідно проекту, зремонтують дороги, облаштують перехрестя і тротуари, встановлять нові дорожні знаки на суму 15 мільйонів євро.

Члени і членкині розглянули питання щодо влаштування «острівця безпеки» на вулиці Князів Коріатовичів і облаштування заїздів на проспекті Грушевського та вулиці Суворова. І крім того погодили низку питань: заміну транспортних засобів на маршрутах; зарахування на квартирний облік; підтримку дітей, які опинилися в складних життєвих ситуаціях; затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2019-2020 роки. До того ж, депутати на засіданні виконкому надали матеріальну допомогу соціально незахищеним категоріям кам'янчан.

Коментарі
keyboard_arrow_up