Де у Кам’янці можна взяти на прокат новорічні костюми?

Де у Кам’янці можна взяти на прокат новорічні костюми?
  • Незабаром новорічні свята. Батьків та дітей чекають концерти у школах та дитсадках. Маленькі модники вигадують для себе незвичайний образ на новий рік. А от шукати красивий костюм мають саме батьки.
  • Журналісти “20 хвилин” вирішили дізнатися, де у Кам’янці можна орендувати новорічний костюм.

 

Святковий новорічний ранок - це завжди яскравий карнавал костюмів, у цей день можна дати волю своїй фантазії і створити щось оригінальне, але є простіший метод вразити - взяти костюм на прокат.

Наприклад, новорічні костюми на прокат можна знайти на першому поверсі в торговому центрі “Каскад”, що по Соборній. Поки ми спілкувались із консультантами, у магазин завітали декілька бажаючих приміряти яскраві костюми. Сім’я із двома дітьми знайшла необхідне вбрання. А от для десятирічного хлопчика костюм коня виявився замалим. Консультант рекомендує звернутися у інші місця прокату костюмів, але додає, що бувають випадки, коли можна підібрати із іншого одягу щось схоже на персонажа якого немає в наявності, якщо він не дуже складний.

Проте найпопулярнішими наразі є костюми діснеївських принцес Ельзи та Софії для дівчаток,  а для хлопчиків - різних супергероїв. Їх вартість у середньому 100 гривень.

Консультант розповідає, що процедура орендування костюму проходить таким чином:

Берете костюм. якщо підходить розмір, записуємо ваш номер телефону, на який день дається, а ввечері напередодні ви приходите його забираєте. Потрібно залишити наперед завдаток, залежно від костюма він може бути гривень 10-20. Принести одяг потрібно відразу після дитячого ранку.

Обрати карнавальний костюм можна також за адресою вулиця Уральська, 4а. Прокат вбрання обійдеться від 80 гривень.

Як розповіла консультант, прокат новорічного вбрання проходить таким чином:

Наприклад, якщо вам на 20 число потрібно костюм, ви 19 його забираєте і 20 повертаєте. Залишаєте завдаток, а також документи або повністю оплачуєте костюм. Коли віддаєте костюм назад, гроші повертаємо.

 

 

Коментарі (2)
  • Olga Berladina

    Щось Ви мало знайшли: на Речовому ринку(біля весільних плать), вул. Гагаріна (п'ятиповерхівка навпроти садочка № 20, 1 під'їзд, 1 пов.), вул. Героїв Небесної сотні (навпроти маг. Гранд), гуртожиток коледжу культури по вул. Тімірязєва...

    Bohdana Khoma reply Olga Berladina

    Дуже дякую. Обов'язково допрацюємо;)
keyboard_arrow_up