Дебютний кінофест, кам’янчанин на “Караоке на Майдані”, перша мобільна станція в Україні. Якими подіями запам’ятався тиждень у Кам’янці

Дебютний кінофест, кам’янчанин на “Караоке на Майдані”, перша мобільна станція в Україні. Якими подіями запам’ятався тиждень у Кам’янці
  • Минулий тиждень для Кам’янця видався насиченим на події.
  • За успіхом земляків кам’янчани спостерігали у шоу “Модель XL”, читали про півфінал “Караоке на Майдані”.
  • А ще саме на Кам’янеччині представили першу мобільну поліцейську станцію, яку пожертвував ЄС.
  • Про це та інші - детальніше у традиційній рубриці.

Переможець шоу “Караоке на Майдані” у Кам’янці Дмитро Прокопов спробував свої сили у столичному півфіналі. Серед майже півсотні вокалістів, кам’янчанин зміг впевнено вийти у п’ятірку кращих. Далі - фінал. Дмитро поділився своїми враженнями із журналістами "20 хвилин". Про емоції кам’янчанина дізнавайтеся із публікації.


У селі Колибаївка, що на Кам’янеччині, 14 листопада, офіційно відкрили стаціонарний поліцейський відділ поліції. Також презентували першу в Україні поліцейську станцію. На захід приїхав заступник голови Національної поліції України Бушуєв Костянтин та представниця Консультативної місії Європейського Союзу Маура О’Салліван. Більше про це - читайте у матеріалі від “20 хвилин”.



Минулого тижня у Кам’янці розгорівся корупційний скандал. А 13 листопада,  міський голова Сімашкевич Михайло повідомив, що “...контракт з головним лікарем комунальної установи закінчений”. Про це мер написав на своїй сторінці у facebook. Детальніше про цей інцидент - у матеріалі.

 


Проект “Модель XL” транслюють вже третій тиждень. 14 листопада з 30-ки учасниць залишилось лише 10. Кам’янчанка Катя Рибакова змогла виконати всі завдання. Подивитись випуск, якщо раптом ви його пропустили, можна за посиланням, у публікації.


 


Тепер усі прихожани католицької церкви можуть полегшено зітхнути - в Україні 25 грудня - вихідний. Проте, аби не втрачати "баланс", 2 травня буде робочим днем.
Таке рішення ухвалили 16 листопада.

 

 


36-річна жінка просила грошей на лікування хворої доньки. Як виявилося згодом, її донька - здорова і лікування не потребує. Проте шахрайці з Кам’янеччини вдалося таким чином видурити 13 тисяч гривень. Жінка до кримінальної відповідальності уже притягувалась за подібні злочини. І цього разу правосуддя їй не уникнути.

 


Юні мультиплікатори перемогли у дебютному кінофестивалі короткого метру в Кам’янці - Подільському. А ще немало стрічок отримали перемоги в номінаціях. Журналісти “20 хвилин” слідкували за розвитком подій на фесті “Бруківка”. Було яскраво, емоційно. кінематографічно!

 


 

Коментарі
keyboard_arrow_up