До десятки найкращих шкіл Хмельниччини ввійшли два навчальних заклади Кам’янця

До десятки найкращих шкіл Хмельниччини ввійшли два навчальних заклади Кам’янця
Фото: http://nvk14.url.ph/ НВК №14
  • За результатами ЗНО-2017 у першу десятку успішних шкіл Хмельниччини ввійшли Кам’янець-Подільський НВК №14  та  Кам’янець-Подільський ліцей.
  • У всеукраїнському рейтингу успішності загальноосвітніх шкіл навчальних закладів із Кам’янця - Подільського немає.

ЗНО-2017 завершилося. Ті абутірєнти, які його успішно здали, вже навчаються у вищих навчальних закладах. А інформаційний освітній ресурс osvita.ua підготували рейтинги загальноосвітніх шкіл за результатами успішності складання ЗНО.

У рейтингу шкіл Хмельницької області Кам’янець-Подільський НВК №14 у складі спеціалізованої загальноосвітньої школи І ст. з поглибленим вивченням англійської мови та гімназії Хмельницької області посів п’яту сходинку. Кам’янець-Подільський ліцей зайняв 8 місце.

Перше місце у рейтингу посів Радковецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. - дошкільний навчальний заклад" Старокостянтинівської райради Хмельницької області. Друге місце у Кугаєвецькій ЗОШ I-III ступенів. Третє має Полонська гімназія Полонської міськради об’єднаної територіальної громади.

Зовсім трішки не вистачило Кам’янець-Подільському НВК №9 імені А.М.Трояна, аби потрапити до першої десятки. НВК №9 зайняв 11 місце у рейтингу.

У ТОП-200 загальноосвітніх шкіл України за результатами ЗНО-2017 кам’янецьких немає. 61-ше місце посів Хмельницький спеціалізований ліцей-інтернат поглибленої підготовки в галузі науки.

Коментарі
keyboard_arrow_up