До Кам’янця приїхав представник Генштабу Збройних сил України

До Кам’янця приїхав представник Генштабу Збройних сил України
Фото із сайту міськради
  • Сьогодні, 8 червня, до Кам’янця-Подільського завітав генерал-майор Генерального штабу Збройних сил України Віктор Назаров.
  • Генерал-майор позитивно оцінив відкриття новоствореного 201 навчального центру, зазначивши, що військова слава Кам’янця відроджується.

Віктор Назаров сьогодні, 8 червня, приїхав до Кам’янця – Подільського. Під час свого візиту генерал-майор зауважив, що  військова слава Кам’янця відроджується. Перебуваючи у місті, представник Генштабу Збройних сил України спілкувався з мером Кам’янця, Михайлом Сімашкевичем та начальником Кам’янець-Подільського гарнізону Володимиром Родіковим. Віктор Назаров наголосив, що підготовка та розвиток інженерних військ – головний пріоритет в Україні. І зазначив, що йому приємно бачити, як Кам’янець активно працює в цьому напрямку, - йдеться на сайті Кам’янець – Подільської міської ради. Також  він оцінив відкриття 201 навчального центру, який може одночасно готувати півтисячі фахівців оперативного забезпечення.

Говорили й про ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, зокрема про те,  що він потребує нових площ. Але це питання залишається відкритим.

Коментарі
keyboard_arrow_up