"Душа бродяги" шукає небайдужих до тварин кам'янчан

"Душа бродяги" шукає небайдужих до тварин кам'янчан
Фото: Душа бродяги
  • Наразі кілька волонтерів працюють на стаціонарі. Їх недостатньо

Адміністрація громадської організації "Душа бродяги" звертається до небайдужих кам'янчан, які бажають долучитися до волонтерства.

Зараз, містян які фізично працюють на стаціонарі стало менше.

"Всі ми живі люди зі своїми проблемами, які потрібно вирішувати. І деколи фізично не вдається поєднати їх вирішення з волонтерством.

Ми неодноразово писали пости про допомогу. І знайшлись помічники – дітки та підлітки. Але більшість роботи важка і відповідальна, тому потрібні дорослі люди.", повідомляє Анжела Швець

За її словами, наразі кілька волонтерів працюють на стаціонарі. Їх недостатньо. Через високу навантаженість зоозахисники не можуть приділити увагу стерилізації собак і кішок.

"Заявок на стерилізацію дуже багато і майже всі дикі. Щоб впіймати дику собаку треба докласти максимум зусиль, але навіть це не гарантує позитивного результату, на жаль.

Навіть найменший перерив у стерилізації – це крок назад. У диких мам народжуються дикі цуцики, а це знову збільшення кількості безхатьків. 

Ми опинились перед важким вибором: або зменшити кількість пацієнтів, яким ми можемо надати допомогу, та не залишати тварин з вулиці на подальше прилаштування в родину або шукати людину, яка згодиться працювати на стаціонарі на постійній основі.

Волонтери будуть допомагати, але вони не можуть вічно нехтувати роботою, вільним часом і близькими. Якщо ми знайдемо надійну людину, їй потрібно виплачувати заробітну плату, хоча б мінімальну.

Частину з/п волонтери можуть витягнути з власних кишень, але частину доведеться брати з добровільних пожертв. Ми хочемо почути вашу думку і прийняти рішення разом, оскільки ми не маємо права розпоряджатись нашими загальними коштами без вашої згоди та відома.

Звісно, якщо є такі, хто згодиться працювати безкоштовно, просто через любов до тварин, ми будемо раді прийняти в команду і провести майстер-клас. ", йдеться у повідомленні.

Коментарі
keyboard_arrow_up