Фотофакт: кам’янецке бургер-кафе безкоштовно пригощав АТО-вців та пенсіонерів

Фотофакт: кам’янецке бургер-кафе безкоштовно пригощав АТО-вців та пенсіонерів
  • Замість позову до суду - день безкоштовних бургерів для учасників АТО та пенсіонерів.
  • З 9.00 ранку по 16.00 годину кафе встигло роздати 350 бургерів.

Якщо пригадуєте, 26 травня до Кам’янця - Подільського з концертом приїхали “Океан Ельзи”. Тоді музиканти побачили біл-борд, на якому була зображена реклама бургер-кафе із використанням ім’я гурту. На концерті Вакарчук звернувся із питанням: чи подавати до суду на заклад харчування, чи нехай власники кафе зроблять благодійну одноденну акцію. Натовп прихильників обрав другий варіант.

І сьогодні, 31 травня, заклад харчування виконав цю вимогу, котра прозвучала з уст Святослава Вакарчука. Бажаючим безкоштовно посмакувати слід було на касі показати посвідчення учасника бойових дій у зоні АТО чи пенсійне посвідчення.

 

"Чому б не зробити хорошу справу? Безперечно, краще робити таку акцію, ніж в судовому порядку вирішувати таку ситуацію. Хто його знає, хто б суд виграв. Ніякої користі це б не принесло, а так сьогодні безліч людей заходило з подяками", - коментує журналістам "20 хвилин"  один із співласників бургер-кафе Вадим Ковальов.

Коментарі (5)
  • noName

    Реклама - це зараз писати про них. роздали 10 бургерів випадковим перехожим. хто знав, що 31 травня будуть безкоштовно пригощати? де таке писалося, говорилося?

    Олена reply noName

    вони на фейсбуку писали

    noName reply Олена

    судячи по фото, зібралися самі активні користувачі фейсбука))
  • Tanya Andrusyak

    Це тоже своєрідна реклама.)заклад тільки виграв.

    Олена reply Tanya Andrusyak

    тепер про ці бургери кругом знають)))
keyboard_arrow_up