Гостям із Канади дітвора заспівала пісень

Гостям із Канади дітвора заспівала пісень
У день святкування Старого Нового року в Кам’янці діти посівали і співали українським й канадським військовослужбовцям. Закордонним гостям традиція дуже сподобалася.

14 січня діти дошкільного навчального закладу №17 «Світлячок» завітали в гості до військових саперів Центру розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України. Дітвора співала новорічних пісень, бажали усім військовослужбовцям здоров’я та достатку і, звичайно, миру. Про це розповідає на своїй сторінці у Facebook керівник регіонального медіа-центру Міноборони Андрій Агєєв.

Військовослужбовцям ЗС Канади традиційне українське посівання на Старий Новий рік припало до душі. Нагадуємо, військові із Канади в Україні перебувають ще із серпня 2015 року - на базі Центру розмінування проводять підготовку українських фахівців саперної справи. За весь час, який канадські військовослужбовці були в місті, вони також матеріально та технічно допомогли підшефному дитячому  садочку «Світлячок».

Діти, звичайно, цього разу без подарунків теж не залишилися. Начальник Центру розмінування полковник Володимир Родіков пригостив малечу солодощами. А військовослужбовці з Канади презентували картину, на якій зображена уся історія знайомства з дитячим садочком «Світлячок».

 

Також дітям командування Центру організовало екскурсію на території військової частини. Малечі екскурсія сподобалася, особливо, коли вони побачили як проходять заняття з кінологічними розрахунками міннорозшукових собак.

Коментарі
keyboard_arrow_up