Кам’янчанин ввійшов у п’ятірку фіналістів шоу “Караоке на Майдані”

Кам’янчанин ввійшов у п’ятірку фіналістів шоу “Караоке на Майдані”
Фото Дмитра Прокопова. Кам'янчанин - у червоній куртці.
  • Переможець шоу “Караоке на Майдані” у Кам’янці Дмитро Прокопов спробував свої сили у столичному півфіналі.
  • Серед майже півсотні вокалістів, кам’янчанин зміг впевнено вийти у п’ятірку кращих. Далі - фінал.
  • Дмитро поділився своїми враженнями із журналістами "20 хвилин".

Пригадуєте, у Кам’янці - Подільському відбулись зйомки двох програм шоу “Караоке на Майдані”. Серед усього натовпу охочих поспівати, перемогу в одному із випусків здобув кам’янчанин Дмитро Прокопов. І от вчора, 12 листопада, юнак поїхав до Києва, щоб спробувати свої сили ще й у столичному півфіналі. І серед 48 учасників Дмитро зміг вирватись у п’ятірку кращих!

Фото з особистого архіву Дмитра

Журналістам “20 хвилин” Дмитро розповідає:

“Правила півфіналу такі: за тиждень до зйомок нам задали вивчити чотири пісні. Потім, методом жеребкування, ми витягнули кожен по пісні, і таким чином розбились на "трійки". Кожна "трійка" співала пісню разом по куплету та приспіву. І за оплесками визначали, хто виходить у другий тур  - фінал півфіналу.  Я цей етап пройшов. Нас співало три хлопці пісню “Відчиняй” Другої Ріки. Найважчим був фінал. Навіть Кондратюк сказав, що ми всі його достойні.  Але вирішають все люди”.

Далі кожен із конкурсантів співав пісню за власним бажанням. Дмитро виконав композицію  “Материнська любов”. За кількісю фішок далі залишився Дмитро та вокаліст із Києва. 

“Коли оголосили результати - я був шокований! Я програв по фішках: результат - 118-119! Але оголосили, що і я вийшов в фінал, адже найбільше зібрав фішок серед фіналістів. Тому ми обидва (з хлопцем з Києва) вийшли до фіналу. Дуже приємно було це чути, що ти - у п'ятірці найкращих! Це був шок! Звісно, я хотів перемогти, але десь собі знав, що то буде важко  - тут зібрані всі переможці. Але задача виконана. Для мене це просто велике досягнення”, - ділиться враженнями кам'янчанин.

Хоч у столиці звикли до щонедільного “Караоке на Майдані”, і людей було не так багато, як у Кам’янці, все ж Дмитро каже, що підтримка була відчутна:

“Чесно скажу, що в Києві мене дуже непогано підтримали. Зі мною приїхали друзі,  сестричики мої. Але й незнайомці мене підтримали. Я, чесно кажучи, не очікував такого”.

Дмитро дякує всім кам'янчанам, які ще на відборі у рідному місті обрали і підтримали його.

“Тепер основне - в кінці грудня фінал! Буду готуватись! Думаю, все ще попереду. Я ще вчусь.  А займатись улюбленою справою - ніколи не буває пізно! Тим паче, якщо відчуваєш, що це симпатизує людям. Планую і надалі  вчитись для себе і ставити все на належний рівень”, - додає Дмитро.

Тож, вітаємо Дмитра! Тримаємо за земляка кулаки! До речі, в ефір передача із Дмитром вийде 24 грудня.

 

Довідка:

Прокопов Дмитро народився 15 червня 1993 року. Навчався у НВК №9.  Нещодавно закінчив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана. За фахом - маркетолог. Займався у театрі пісні “Любава” до 15 років. Через мутацію голосу юнак закинув вокал і почав займатись спортом. А два роки тому повернувся до музики.Спершу почав займатись самотужки, а потім - із викаладачем.
Дмитро в дитинстві брав участь у багатьох фестивалях. А рік тому -  на “Grand Fest Кам’янець” зайняв друге місце.

Коментарі
keyboard_arrow_up