Кам’янець має нового начальника міськвідділу поліції

Кам’янець має нового начальника міськвідділу поліції
  • Сьогодні, 20 листопада, представили нового т.в.о. начальника Кам’янець - Подільського міського відділу поліції.

Без начальника міськвідділу поліції Кам'янець - Подільський був близько місяця. А сьогодні, 20 листопада, Кам’янцю представили тимчасово виконуючого обов’язки начальника міського відділу поліції. Ним став підполковник поліції  Білянський Юрій Олександрович.

На офіційній частині були присутні представники ЗМІ, місцевої влади, прокуратури, правоохоронних органів Хмельниччини.

Білянський Ю. О на фото праворуч


Білянському Юрію дали “випробувальний термін”. Тому він поки що -  тимчасово виконуючий обов’язки. Якщо підполковник поліції "підтвердить надії", то повністю обійме посаду начальника міськвідділу поліції у Кам'янці.

Попереднього очільника міськвідділу поліції, Сушицького Бориса, перевели з подальшим призначенням на посаду в ГУ НП у Донецькій області. Про це журналістам "20 хвилин" розповіла інспектор сектору моніторингу Кам'янець - Подільського міськвідділу поліції Руслана Марчук.

Довідка:

Білянський Юрій Олександрович. Народився 21 червня 1978 року на Городоччині. Проживає у місті Дунаївці. В органах внутрішніх справ з 1995 року.

Останні посади - керівник Новоушицького відділнення міліції, Летичівського відділу поліції, Хмельницького міськрайонного відділення поліції і працював у цьому управлінні на посаді начальника відділу логістики та матеріально-технічного забезпечення.

Одружений. Має двох синів.

За оновленням слідкуйте із "20 хвилин".

Коментарі (1)
keyboard_arrow_up