Кам'янець-Подільська культурно-освітня акція «Я студент туристичного міста» визнана однією з кращих цьогоріч

Кам'янець-Подільська культурно-освітня акція «Я студент туристичного міста» визнана однією з кращих цьогоріч
  • З 5 по 7 листопада у місті Дніпро проходив ІІ Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць. На якому нагородили переможців конкурсу “Кращі практики молодіжної роботи в Україні -2018”

У форумі взяли участь молодіжні працівники з різних регіонів України. Долучилися до форуму і працівники нашого міста. Протягом двох днів учасники дискутували щодо впливу децентралізації на молодіжну роботу і місце молодіжних працівників в стратегічному розвитку молодіжної політики. Міжнародні експерти надали нову інформацію про навчальні системи і кар’єрні можливості для молодіжних працівників, які існують в Європі.

Крім того, працівники зібралися, щоб дізнатися переможців конкурсу «Кращі практики молодіжної роботи в Україні-2018». Серед 173 конкурсантів обрали 10 переможців, серед яких культурно-освітня акція «Я студент туристичного міста» Кам'янця-Подільського, чия мета - прививати в молоді повагу до пам'яток культури.
Щоб молодь міста детальніше могла ознайомитися з історією міста та побачити унікальні пам’ятки, що збереглися у Старому місті, відділом молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам'янець-Подільської міської ради спільно з  ГО «Ліга екскурсоводів» та історичним музеєм-заповідником та Молодіжною радою міста і організовується 4-й рік поспіль така акція.


 

Коментарі
keyboard_arrow_up