Кам’янець-Подільській «Славутинці» повернули початкові класи

Кам’янець-Подільській «Славутинці» повернули початкові класи
  • Кам’янець-Подільській спеціалізованій школі-інтернат “Славутинка” повернули початкові класи.

Депутати Хмельницької обласної ради сьогодні, 13 липня, проголосували за поверненя Кам’янець-Подільській спеціалізованій школі-інтернат «Славутинка». Як повідомляє «Незалежний громадський портал» за це рішення проголосував 61 депутат на позачерговій сесії.

Крім цього, 3 обранців “утрималися”, 4 депутатів не брало участі у голосуванні.

Також депутати доручили обласному департаменту освіти і науки спільно з профільною комісією ради об’їздити всі загальноосвітні навчальні заклади краю та сформувати комплексне бачення розвитку початкової та середньої школи Хмельниччини. Заслуховування узагальненої інформації депутати запланували на осінь 2018 року.

Тема "Славутинки” викликала майже стовідсоткове порозуміння депутатського корпусу. Більшість обранців зійшлися на тому, що на попередній сесії вони проголосували за не до кінця вивчене питання.

Нагадаємо, на засіданні сесії обласної ради 14 червня прийняли рішення щодо перейменування навчального закладу «Славутинка» з школи-інтернату на ліцей. А також у документі, який прийняли депутати, відбулася зміна у ступенях – замість І-ІІІ, школу прописали як ІІ-ІІІ. Через це у «Славутинці» скасовували початкову школу у якій наразі навчається 210 дітей. Вони поглиблено займаються англійською та німецькою мовами.
 

Коментарі
keyboard_arrow_up