Кам’янець виграв гранд від ЄС: адміністративні послуги будуть надаватися за допомогою новітньої системи

Кам’янець виграв гранд від ЄС: адміністративні послуги будуть надаватися за допомогою новітньої системи
фото зі сторінки у мережі Фейсбук мера Кам'янця Михайла Сімашкевича
  • Кам’янець увійшов до десяти пілотних міст України, де буде впроваджено спеціальну інформаційну систему для центру надання адміністративних послуг.

Завдяки участі в грантовій програмі проекту ЄС “EGOV4UKRAINE”  Кам’янець увійшов до десяти пілотних міст в Україні, де буде встановлено програмний комплекс автоматизації Центрів надання адмінпослуг «Вулик». Його мета – розбудова потенціалу Центрів для забезпечення електронних послуг на основі обміну загальними даними та інформаційної системи.

Як повідомляє сайт міської ради, сьогодні, 6 серпня, у Києві відбулося підписання із керівниками проекту ЄС “EGOV4UKRAINE” меморандуму про співпрацю щодо пілотного впровадження в Центрі надання адміністративних послуг інформаційної системи «Вулик».

Попередньо у тестовому варіанті система запрацює восени. Її впровадження можливе також у таких містах, як Українка, Ржищів та Обухів (Київська область); Каховка та Нова Каховка (Херсонська область); Южне (Одеська область); Олевськ (Запорізька область); Чортків (Тернопільська область); селищі Гуменці (Хмельницька область).

Коментарі
keyboard_arrow_up