Кам’янецькі підприємці, в яких на ринку згорів товар, отримають нові торгові місця

Кам’янецькі підприємці, в яких на ринку згорів товар, отримають нові торгові місця
Пожежа на кам’янецькому ринку повністю знищила молочний павільйон та 5 кіосків підприємців. А поки з’ясовують причину пожежі, директор ринку пропонує компенсацію людям, чий товар знищив вогонь.

Нагадаємо, що 25 вересня у Кам’янці-Подільському  горів ринок. Пожежники протягом двох годин гасили полум’я. Один вогнеборець впав з драбини та сильно травмував голову.
До цього часу причини пожежі не відомі ні міліції, ні рятувальники. Проте, як пояснюють в Хмельницькому обласному управлінні міліції, наразі проводять експертизу, чекають висновків.

 - Це тривала процедура, адже на кожну експертизу потрібен дозвіл, каже речник Головного управління МВС України в Хмельницькій області Інна Глега – Еспертиза проводиться в Києві. Це робиться не так швидко.

 Підприємцям, у яких внаслідок пожежі згоріли кіоски, директор ринку Сергій Чернявський пропонує компенсацію.

- Все, що ми можемо зробити – звільнити п'ятьох підприємців на рік від сплати орендної плати. На період відбудови молочного павільйону для них знайдуть тимчасові місця на ринку для торгівлі, - каже Сергій Чернявський. - Надалі вони зможуть прибудувати свої кіоски до фасаду відреконструйованого молочного павільйону.

Як повідомив для «20 хвилин» начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення у Кам’янці-Подільському Юрій Кирилов, справу передано у Кам’янець-Подільський відділ міліції. Відкрите кримінальне провадження. Працюють незалежні експерти.

Коментарі
keyboard_arrow_up