Кам’янецький виш посів 90 місце у рейтингу українських університетів від Webometrics-2017

Кам’янецький виш посів 90 місце у рейтингу українських університетів  від Webometrics-2017
  • Ресурс Webometrics Ranking of World's Universities опублікував рейтинг українських вишів в Internet, враховуючи ситуацію їхньої присутності в мережі.
  • Кам’янецький виш потрапив до рейтингової 100-ні, але посів лише 90-ту сходинку.
  • У світовому рейтингу КПНУ - 7801-ий.

Оцінивши змістову та інформаційну складову сайтів вишів країни, за даними Webometrics Ranking of World's Universities Кам’янець - Подільський національний університет посідає лише 90 позицію із 100 рейнтингових - йдеться на інформаційному ресурсі “Освіта.ua”. Подільського державного аграрно-технічного університету у рейтингу немає.

У ході складання рейтингу враховують:

  1. кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сайту навчального закладу,
  2. зовнішні посилання на нього,
  3. цитованість ресурсу,
  4. кількість завантажених на сайт файлів.

Найбільш присутнім у мережі українським вищим навчальним закладом є Київський національний університет ім. Шевченка. Друге місце посів НТУ «Київський політехнічний інститут», третє - Сумський державний університет.
Подивитися повністю рейтинг можна тут, за посиланням.

Коментарі (9)
  • noName

    Головне, що у рейтингу хабарників наші 2 університети у лідерах!;))

    На кафедрі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діти малюють дипломні, стараються.. а така мерзота як Урсу відкрила нехілий бізнес - ізде у Польщу і продає дитячі твори мистецтва! мало того що падло совісті не має так ще й жодної гривні податку в Україні не сплачує

    Олена reply noName

    як продає? ви це серйозно?

    noName reply Олена

    просто бере дипломні роботи і продає. це вам будь-який студент кафедри підтвердить. діти навіть відкрито запитують її: - "Що, знову наші роботи у Польщу везете?" на що та не соромлячись відповідає: - "Ну, так мені треба ж на щось жити"

    Олена reply noName

    а діти шо не проти? чому не пожалуються кудись? я просто в шоці. як так можна??????

    noName reply Олена

    якби-то кожній дипломній, курсовій роботі присвоювався інвентарний номер, роботи заносились до реєстру культурної спадщини університету та щороку проводилась інвентаризація.. а так, хто їх там рахує, робіт тисячі.. і більшість з них у Європі продають за сотні, а то й тисячі євро, бо картини дуже гарні!

    noName reply Олена

    а куди пожалітися, якщо "верхушка" деканату вкурсі і скоріш за все також в долі... а хто буде багато говорити - сесію не здасть.

    повірте, там крутяться ого-гоо які великі гроші! навіть перед кожним Днем міста студентам дають завдання розмальовувати різні стаканчики, кружки з тематикою Кам’янця - Подільського. Роботи збирають і не повертають. як ви думаєте, де вони врешті-решт опиняються?;))

    Олена reply noName

    боже...який бєспрідєл!!!!

    noName reply noName

    у Китаї за таке б розстріляли.. у цивілізованій Європі мінімум вигнали б з роботи, позбавили доктора мистецтвознавства, професора та засудили.. а у нас можна навіть не реєструвати ПП і возити за кордон на продаж дипломні роботи студентів, бо вся податкова, мєнти і таможня - стадо дибілів які думають виключно про власне збагачення, а не про розвиток країни! так і живемо..

    Олена reply noName

    але так дальше не можна! шо ж це робиться!?
keyboard_arrow_up