Катерина Рибакова з Кам’янця залишила проект “Модель XL”

Катерина Рибакова з Кам’янця залишила проект “Модель XL”
Фото з офіційної спільноти шоу у facebook
  • На четвертому тижні шоу “Модель XL” кам’янчанка Катя Рибакова залишила проект.
  • Для дівчини дефіле у спідній білизні стало фатальним.

Проект “Модель XL” триває. Після чергових випробувань, які підготували журі,  шоу залишать дві учасниці. Десятку кращих цього тижня поселили в модельний будинок. Там дівчата зустрілись із тим, що конкуренткам доведеться жити в одній кімнаті, ділитись особистим простором.

До першого випробування морально підготувала Тетяна Мацкевич. Успішна латвійська модель розповіла про те, як над нею знущались раніше, обзивали та зневажали. Кожна з учасниць відкрила свою душу. Кам’янчанка Катя Рибакова розповіла, що їй у дитинстві поставили діагноз - “атопічний дерматит”. Катерина тривалий час лікувалась, але дуже комплексувала з цього приводу. Але згодом зрозуміла, що, перш за все, треба очиститись від зайвих думок. 

А перше завдання полягало в тім, що дівчата, вдягнувшись у купальний костюм, мали пройтися однією із найбільш людних вулиць Києва. Ба більше, на їхньому тілі написали ті слова, які змушували учасниць комплексувати й закриватись. Завдання полягало в тім, щоб перебороти свої комплекси та страхи.

Фото з офіційної спільноти шоу у facebook

Катерина Рибакова гарно справилась із завданням, підсумувавши:

“Нужно любить себя и успевать жить”.

Наступне завдання. Дівчата за 15 хвилин мусили самі створити собі образ. Переможниця отримає фотосесію в одному із інтернет-видань про світське життя. Кам’янчанка обрала коротку чорну сукню. Андре Тан образ дівчини назвав “Гучі-98”. Фотосесію у видання Каті здобути не вдалось.

Останнє завдання - дефіле у спідній білизні. Спершу учасниць тренували на майстер-класі.

“Я поняла, что у меня получается лучше всех”, - прокоментувала Катерина репетиційне дефіле.

Але коли кам’янчанка вийшла на подіум, то відразу зупинилась - незручне взуття завадило вдалому дефіле. Андре Тан назвав це “фіаско”.

Катя Рибакова залишила проект.

Коментарі
keyboard_arrow_up