Міський голова Кам’янця прозвітував у прямому ефірі

Міський голова Кам’янця прозвітував у прямому ефірі
  • На телеканалі «Поділля-Центр» 20 липня о 19:20 міський голова - Михайло Сімашкевич взяв участь у програмі #Звіти_наживо.

Міський голова звітував перед громадянами у прямому ефірі за півроку діяльності. Кам’янчани мали можливість написати пост чи коментар, де потрібно було зазначити суть питання і хештег #Запитай_Сімашкевича, або зателефонувати в студію під час програми.

У прямому ефірі також узяли участь експерти: регіональний координатор ВІ «Активна Громада» у Кам’янці Михайло Будурович та кореспондент обласної газети «Подільські вісті» Ігор Олексюк.

Михайло Сімашкевич під час звітування акцентував увагу на темах:

  • побудова нової ТЕЦ у місті Кам’янець-Подільський,
  • реставрація міського Будинку культури,
  • фестивалі, які проходять у місті,
  • розвиток туризму й підвищення інвестиційної привабливості міста,
  • оновлення основних засобів у сфері освіти та медицини,
  • оздоровлення соціально незахищених дітей закордоном.

Також очільник міста згадав про 1,9 млн грн, які надійшли до міста, ці кошти будуть спрямовані на побудову дитячих майданчиків у різних районах міста.

Від кам’янчан та експертів надходили запитання до студії щодо пріоритетних напрямів розвитку міста, проблемних питань забудови історичної території, сміттєпереробного заводу, інвестиційної привабливості, проблематики біля Цементного заводу та заводу «Гіпсовик». Не оминули увагою можливість входження каньйону у світову спадщину «ЮНЕСКО», проекти та плани щодо реконструкції доріг у Кам’янці, безпеку туристів та багато іншого.

Загалом відео з прямою трансляцією переглянули: 1,8 тис. осіб та задали  близько 40 питань (з урахуванням мережі «Фейсбук» та телефонних дзвінків).

Усі охочі можуть переглянути Звіт_Наживо за посиланням.

Звітування стало можливим завдяки двом проектам («Задай курс владі»  від ВІ «Активна Громада» та  Звіти_наживо від Руху «ЧЕСНО») та обласного телеканалу суспільного мовлення – «Поділля-Центр». Кампанії покликані змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі.

Коментарі (1)
keyboard_arrow_up