Сьогодні мер Кам’янця прозвітує у прямому ефірі перед громадою

Сьогодні мер Кам’янця прозвітує у прямому ефірі перед громадою
фото зі сторінки мера у мережі Фейсбук
  • На телеканалі «Поділля-Центр» міський голова Михайло Сімашкевич візьме участь у проекті #Звіти_наживо.

Кампанія #Звіти_наживо, покликана змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі телеканалу «Поділля-Центр».

Кам’янчани мають можливість написати пост чи коментар, де потрібно зазначити суть питання і хештег #Запитай_Сімашкевича. Відповідь на запитання жителі отримають у прямому ефірі вже у п’яницю, 20 липня, о 19:00.

Також канал «Поділля-Центр» зазначає, що якщо упродовж ефіру у вас виникне додаткове питання – поставте його, зателефонувавши
096-688-50-68 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Звіт #Запитай_Сімашкевича відбувається спільно з ВІ «Активна Громада» і Рухом «Чесно».

Нагадаємо, що 19 березня цього року був підписаний меморандум з мером Кам’янця-Подільського Михайлом Сімашкевичем та громадською організацією «ВГО «Інститут «Республіка». У межах співпраці за проектом «Задай курс владі» міський голова має звітувати 1 раз на півроку перед громадянами у прямому ефірі на телебаченні.

Контакти: регіональний координатор ВІ «Активна Громада» у м. Кам’янець-Подільський – Будурович Михайло, телефон: 0978580631, e-mail: [email protected]

Примітка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» — об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка».

Коментарі
keyboard_arrow_up