Надзвичайники вимагають закрити у Кам’янці кінотеатри, пологовий будинок, розважальні та культурні центри

Надзвичайники вимагають закрити у Кам’янці кінотеатри, пологовий будинок, розважальні та культурні центри
Фото: http://km.dsns.gov.ua/
  • Через порушення пожежної безпеки у Кам’янці вимагають закрити лікарні, кінотеатри, районний будинок  культури та інші заклади.

З 29 березня у Хмельницькій області працівники ДСНС перевіряють торгівельно-розважальних закладів, загальноосвітніх та дошкільних дитячих закладів і закладів охорони здоров’я зі стаціонарним лікуванням. Станом на 6 червня проведено позапланові перевірки стану техногенної та пожежної безпеки у 1008 закладах.

За порушення вимог пожежної безпеки та невиконання запропонованих приписами територіальних органів ДСНС заходів до адміністративної відповідальності притягнуто 1012 керівників закладів та відповідальних посадових осіб. Також до адміністративного суду направлено 30 позовних заяв про повне або часткове зупинення експлуатації будівель, споруд та приміщень. Зокрема, повідомляє видання «Поділля news», надзвичайники подали заяви про здійснення заходів для повного зупинення роботи таких об’єктів у Кам’янці, як кінотеатри “Дружба” та “Юність”; РЦКіМ “Розмай”; розважальний комплекс “Арена плюс”.

Частково співробітники ДСНС вимагають закрити відділення педіатрії Кам’янець-Подільського перинатального центру та терапевтичне відділення Кам’янець-Подільської центральної районної лікарні.

Також позовна заява була оформлена стосовно дитячого табору  “Лісова пісня” (Кам’янець-Подільський район, с. Привороття друге).

Інформацію про проведення перевірок стану техногенної та пожежної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей розмістили на своєму сайті ГУ ДСНС у Хмельницькій області. Повний перелік закладів, яким загрожує закриття, читайте тут.

Коментарі
keyboard_arrow_up