“Наш Формат” з Кам’янця переміг у “Тернопільській Лізі Сміху”

“Наш Формат” з Кам’янця переміг у “Тернопільській Лізі Сміху”
Фото з особистого архіву Р. Іваненка
  • Талановиті кам’янецькі гумористи вже не вперше штурмують добірними жартами українське телебачення.
  • На днях завершився фінал “Тернопільської Ліги Сміху”.
  • І кам’янчан там визнали найкращими гумористами.

Хто з кам’янчан не знає “Наш Формат”? Мабуть, лише ті, хто ніколи не цікавився КВНом у Кам’янці - Подільському або зовсім не має почуття гумору. Талановиті жартівники вже не перший рік розважають публіку, гідно представляють рідне місто на всеукраїнських конкурсах. Колектив ніколи не зупиняється на досягнутому. І черговим етапом у розвитку стала участь у “Лізі Сміху” в Тернополі.

"Наш Формат" із кубком і групою підтримки. Фото з особистого архіву Р. Іваненка

Загалом участь у цьогорічній “Тернопільській Лізі Сміху” взяло 12 команд. До фіналу дійшли лише 4, у тому числі - й кам’янчани. “Наш Формат” тренувала віце-чемпіон телевізійної “Ліги Сміху”, акторка серіалів «Готель Галіція» та « Країна У», учасниця проекту «Ігри приколів» на каналі “1+1” Тетяна Песик (команда «VIP Тернопіль»).
Про враження та результати від участі в “Лізі” журналістам “20 хвилин” розповів учасник команди “Наш Формат” Роман Іваненко.

“У фінальній грі після трьох конкурсів по балах наша команда була лідером. Але все вирішував останній конкурс -  імпровізаційний музичний батл, перед яким всі бали були анульовані. В ньому за чемпіонство боролися три команди: «Французи» з Полтави, «Замок Любарта» з міста Луцька і наша команда. В цьому нелегкому і напруженому змаганні нашій команді вдалося вибороти чемпіонство”, - розповідає Роман.

Гуморист розповідає, що жартували “форматівці”, переважно, на теми, котрі є близькі кожному, висвітлювали ті ситуації, в яких кожен міг впізнати себе.
Наступний етап - це фестиваль “Ліги Сміху”, який буде проходити в Одесі з 26 січня по 3 лютого 2018 року. Там “Наш Формат” спробує свої сили, аби потрапити в телевізійну “Лігу Сміху”.

Сподіваємось, що кам’янчан таки покажуть в ефірі телеканалу “1+1”.

Коментарі
keyboard_arrow_up