Неофіційно про офіційне. У Кам’янці у “Живій бібліотеці” студенти бесідували з мером та нардепом

Неофіційно про офіційне. У Кам’янці у “Живій бібліотеці” студенти бесідували з мером та нардепом
  • “Жива бібліотека” -  порівняно новий у Кам’янці формат бесіди, що вже встиг сподобатись кам'янчанам.
  • Вчора, 30 листопада, “СД Платформа” черговий раз зорганізувала простір для спілкування між “живими книгами” та активною молоддю міста.
  • Цього разу запросили міського голову Михайла Сімашкевича та народного депутата І скликання Сергія Тимчука.

У неофіційній обстановці в читальній залі КПНУ про офіційні та важливі питання міста вчора, 30 листопада, кам’янчани говорили з міським головою та нардепом І скликання.

Охочих послухати “живих книг” виявилось немало. Переважно студенти цікавилась, як Сімашкевич Михайло починав свою діяльність, на що він відповів: “Ніколи в житті уявити не міг, що я буду міським головою”.

Зі свого студентського життя мер згадав найяскравіший момент: уроки з рукопашного бою в школі міліції та кредо улюбленого вчителя: “Головне в житті - залишатись людиною”.

На запитання від журналістів “20 хвилин” про топ-3 туристичних місця (не враховуючи Стару фортецю та Ратушу), куди мер Кам’янця веде гостей, Сімашкевич Михайло перераховує: Петропавлівський костел, Бакота та “Клеопатра”.

Наступною “живою книгою” став Сергій Тимчук, нардеп України І скликання. Він студентам розповів про те, як “простий селянський хлопець” голосував за прийняття Незалежності України у 1991 році. Згадував про те, як на початку становлення держави жили українські депутати: де та з ким вони жили, чим обідали, на чому їздили.

Є можливіть проглянути відео із “Живої бібліотеки”.

Коментарі
keyboard_arrow_up