Опитування для батьків: як годують малечу в дитячих садочках Кам’янця?

Опитування для батьків: як годують малечу в дитячих садочках  Кам’янця?
Ілюстративне фото з мережі Інтернет
  • Якісне харчування - то одна із найважлиіших складових для повноцінного розвитку дитини.
  • Триразове харчування на день для кам'янецьких дошкільнят вартує 25 гривень.
  • Та чи смачно малечу годують?

У Кам’янці  - Подільському наразі працює 18 дитячих садочків, де загалом навчається 4015 дошкільнят.

За харчування батьки сплачують 60% від загальної суми, а 40% - з бюджету міста. На цей рік міська рада виділила 5966300 гривень, аби частково профінансувати витрати на харчування для малечі. Про це журналістам “20 хвилин” повідомили у відповіді на інформаційний запит.

Вартість харчування у день для малечі в ясельних групах вартує 18 гривень, а для дітвори у дошкільних групах - 25 гривень. Ця сума включає триразове харчування.

Та чи задоволені малюки харчуванням у дитсадках Кам’янця? Чи все в харчуванні малечі влаштовує батьків?
Діліться своїми думками у коментарях.

 

Коментарі (6)
  • Ilona Berezovskaja

    Взагалі то раціон більш менш збалансований.є і рибка і молочка і м'ясо.особисто в мене малий погано їсть.але це наші ж проблеми.ми і дома перебираємо.одне з побажань:горох,перловку і квашені овочі я б замінила більш легшими і кориснішими продуктами для діток))
  • Дина Бернашевская

    Дитина додому приходить ЗАВЖДИ голодна і це не дивно - підвечірок складається з ложечки кабачкової ікри та половинки!!! вареного яйця!!! Що це за раціон і хто його затверджує????
  • Світлана Панютіна

    Годують добре і смачно у 16 садочку, в 23не помічала що дають кисломолочні напої, а так добре, дитина їсть із задоволенням!
  • Марина Молева

    В садочку готують дуже смачно, і дитина може прийти голодна, якщо не їсть, є діти які не їдять плов, чи гречку,рибу, і ТД. Це не вина садочка,а самих батьків, я сама мама і мої діти вдома не все їдять то що вже за садок говорити. А вони молодці, незнаю як решта но в 15 садочку все супер, смачно.
keyboard_arrow_up