Остання інформація: 17-річний студент, якого розшукували, знаходиться у Запорізькій області

Остання інформація: 17-річний студент, якого розшукували, знаходиться у Запорізькій області
  • Студент Кам'янець - Подільського коледжу харчової промисловості знайшовся. Але сказали журналістам "20 хвилин" про це лише надвечір. Вдень же поліція запевнила, що про студента жодної звістки немає. 
  • Виявляється, 17-річний юнак весь цей час, що його розшукували, гостював у друзів у Запорізькій області.

Сьогодні, 1 березня, о 13.10 годині, поліція журналістам "20 хвилин" повідомила, що про юнака досі жодної звістки немає. Проте вже сьогодні, 1 березня, о 18.43 годині, надали іншу інформацію, котра свідчить, що із хлопцем все гаразд, і він наразі знаходиться на території Запорізької області.

Костя Баришполець, 17-річний студент, якого розшукувала поліція, знаходиться у Запорізькій області. Цю інформацію журналісти «20 хвилин» отримали від Руслани Марчук, інспектора  сектору моніторингу Кам’янець – Подільського міського відділу поліції:

- Є інформація, що хлопець не хоче повертатися додому, до батьків. Там якась є сімейна причина. Останніми днями він був у Запорізькій області у своїх друзів. Місце встановлено. Родичі дали йому кошти на білет додому, він запевняв, що повернеться, - говорив з рідними, але так і не зробив цього, - каже інспектор Руслана Марчук.

Нагадаємо, 17-річний Костянтин Баришполець 31 січня 2017 року о 6.30 годині  вийшов із дому, ймовірно, поїхав на навчання до коледжу в Кам'янець. Донедавна звістки про нього не було. 

Коментарі
keyboard_arrow_up