Події у Кам’янці – Подільському, які ви могли пропустити: ТОП-5 новин

Події у Кам’янці – Подільському, які ви могли пропустити: ТОП-5 новин
  • Що в Кам’янці відбулося упродовж минулого тижня – читайте у традиційному огляді новин від «20 хвилин».

У Кам’янці сталося масштабне загоряння недобудованого приміщення колишнього готелю «Україна». Про подробиці пожежі, читайте за посиланням.

Нещодавно археологи Кам’янця розпочали роботи у Старому замку. 31 травня у межах фундаментів виявлено залишки жіночого поховання. Попередньо їх відносять до кінця ХІІ – І половини ХІІІ століття. Деталі розкопок читайте за посиланням.

У Галереї мистецтв Кам’янця-Подільського пройшла виставка ювелірних виробів. У презентаційній залі було близько 80 робіт митців з дев’яти міст: Києва, Одеси, Львова, Чернівців, Вижниці, Хмельницького, Славути, Тернополя і Запоріжжя. Фото можна переглянути за посиланням.

У Кам’янці-Подільському міська влада на вимогу місцевих жителів перевірила умови курсування БРДМ-туру. Внаслідок цього було запроваджено більш жорсткі умови роботи даної атракції.

У Кам'янці-Подільському 3 червня стартувала виставка собак усіх порід рангу САС. Взяли у ній участь команди з Києва, Хмельницького, Кам'янця-Подільського, Вінниці і Чернівців. Фото та деталі можна переглянути за посиланням.

Коментарі
keyboard_arrow_up