Події у Кам’янці – Подільському, які ви могли пропустити: ТОП-5 новин тижня

Події у Кам’янці – Подільському, які ви могли пропустити: ТОП-5 новин тижня
  • Викрили бордель, у ДТП постраждав 15-річний хлопець, студенти обмінюються досвідом - це події, котрі мали місце у Кам'янці минулого тижня.
  • Чим жив Кам’янець останні сім діб – дивіться у традиційному огляді новин від «20 хвилин».

1.

Поліція 14 червня викрила бордель, який прикривався масажним салоном в Кам’янці понад півроку. Місцеві правоохоронці переконані, що в салоні еротичного масажу «Grande Royal de la Fleurs» надавалися ще й сексуальні послуги за оплату. Ба більше, про те, що у Кам’янці функціонує масажний салон із сумнівною репутацією знали завдяки їхньому сайту. Наразі триває досудове розслідування.

2.

У ДТП в Кам’янці постраждав 15-річний хлопець. 16 червня, по вулиці Пушкінська зіткнулися дві автівки. 25-річна кам’янчанка мала б надати перевагу в русі автомобілю, що рухався головною дорогою. Порушення ПДР стало причиною ДТП, внаслідок якої постраждав 15-річний пасажир однієї з автівок.

3.

У Кам’янці пограбували пенсіонерку. Злодії вкрали євро, долари та золоту каблучку, перед тим пообіцявши, що подарують їй акційну техніку та посуд. Натомість лиходії обікрали помешкання кам’янчанки, поцупивши золоту каблучку та гроші.

4.

Кам’янець готується святкувати День молоді. Минулого тижня опублікували детальну програму святкувань. Чим дивуватимуть та як розважатимуть молодь уже цієї неділі – дивіться у публікації.

5.

Знімати відео на мобільний телефон і змонтувати його за півгодини вчилися у Кам’янці 14 червня. Організували медіа-тренінг ГО «ФРІ», модерував захід – Василь Арович, студент КПНУ, факультету української філології та журналістики.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up