Поліцейські Кам‘янця затримали "жартівника", який повідомив про замінування залізничного вокзалу

Поліцейські Кам‘янця затримали "жартівника", який повідомив про замінування залізничного вокзалу
  • Вчора, 12 липня, о 20:20 Кам'янецьким поліцейським повідомили про замінування приміщення залізничного вокзалу
  • По «гарячих слідах» було затримано чоловіка, який повідомив про замінування

Вчора, 12 липня, о 20:20 Кам'янецьким поліцейським повідомили про замінування приміщення залізничного вокзалу.

У момент повідомлення людей у вокзалі багато не було, тому з приміщення правоохоронці евакуювали декілька осіб.

Було перекрито рух автотранспорту по вулиці Привокзальній, поблизу залізничного вокзалу. Роботу залізничного вокзалу перервано з 20:15 по 23:00 годину. Про це повідомляє прес-служба поліції Кам'янця-Подільського.

Працівники вибухотехнічної та кінологічної служби ГУНП в Хмельницькій області, оглянули приміщення та прилеглу територію залізничного вокзалу. Ніяких вибухонебезпечних предметів та вибухових речовин фахівці не виявили.

Затримки руху потягів не було. 

Поліцейські почали розшукувати особу, яка повідомила про замінування. По «гарячих слідах» було затримано злочинця, ним виявився 42-річний кам'янчанин раніше не судимий, який на момент затримання був напідпитку.

"Чоловік пояснив, що на напередодні посварився зі співмешканкою, вживав алкогольні напої та таким чином вирішив «пожартувати».", йдеться у повідомленні.  

Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України, він підозрюється у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об`єктів власності).

Санкція даної статті передбачає від 2 до 6 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Коментарі
keyboard_arrow_up