Поліція Кам’янця затримала наркоторговців амфетаміном

Поліція Кам’янця затримала наркоторговців амфетаміном
Фото прес-служби поліції
  • У Кам’янці-Подільському поліцейські управління протидії наркозлочинності затримали двох молодиків, які збували амфетамін
  • Затриманим може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Слідчі Кам’янця-Подільського разом з працівниками управління протидії наркозлочинності викрили злочинну групу, яка займалась збутом амфетаміну.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Хмельниччини, правоохоронці протягом останніх півроку збирали докази та документували діяльність затриманих, які з вересня 2018 року незаконно збували на території Кам’янця-Подільського амфетамін.

Обох затриманих раніше неодноразово притягували до кримінальної відповідальності: 31-річного чоловіка — за грабіж і хуліганство, а 28-річного чоловіка — за крадіжки, розбій і нанесення тілесних ушкоджень, повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Затримали їх 4 квітня під час чергового продажу наркотиків.

Наразі обом повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини, вчинені повторно та за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зловмисників взяли під варту. Наразі досудове розслідування в рамках кримінального провадження триває.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up