Правоохоронці затримали банду, яка викрала 19-річного кам’янчанина

Правоохоронці затримали банду, яка викрала 19-річного кам’янчанина
Фото прес-служби поліції
  • Зловмисники з викраденим на автомобілі «Део Ланос» вирушили з Кам’янця-Подільського у напрямку до Хмельницького
  • Наразі правоохоронці з'ясовують мотив викрадення хлопця
  • Чотирьом викрадачам може загрожувати до 5 років позбавлення волі

Вчора, 18 березня, близько 19.40 години правоохоронцям Кам’янця зателефонувала 43-річна містянка і повідомила, що біля будинку невідомі посадили її 19-річного сина в авто і повезли у невідомому напрямку.

Як зазначає прес-служба поліції Хмельниччини, поліціянти встановили марку, колір та номерні знаки автомобіля. Виявилося, що  невідомі повезли хлопця у напрямку Хмельницького. Відтак, на території трьох районів та обласного центру було введено план «Перехват».

«Близько 21.30 години в Хмельницькому по вулиці Кам’янецькій наряд патрульної поліції зупинив розшукуваний автомобіль «Део Ланос» сірого кольору, в якому перебувало четверо зловмисників. Як з’ясувалось — жителів Івано-Франківської області. Усіх їх затримали.», йдеться у повідомленні.

Виявилося, що потерпілого затримані висадили на «кільці» поблизу Хмельницького. Попутнім транспортом він дістався Дунаївців, де хлопця зустріли працівники поліції й доправили додому.

Усі затримані наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статтею 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 5 років позбавлення волі.

Наразі слідчі дії тривають, поліціянти встановлюють мотиви вчинення даного злочину.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up