Приз за кращий меморіал борцям за незалежність у Кам’янці пропонують збільшити 50 000 гривень

Приз за кращий меморіал борцям за незалежність у Кам’янці пропонують збільшити 50 000 гривень
  • У Кам’янці пропонують збільшити нагороду за перемогу у проекті на найкращий меморіал борцям за незалежність 15 000 до 50 000 гривень.

У Кам’янці сьогодні, 2 липня, комісія провела засідання щодо архітектурного конкурсу на кращий ескізний проект Меморіалу шани борцям за незалежність. За 4 місяці було подано лише одну пропозицію, тому, щоб залучити більше учасників, умови змагань буде змінено. Так на сесії міської ради обговорять збільшення преміального фонду конкурсу з 15 тисяч гривень до 50 тисяч і кількості премійованих учасників. Саме ж слово «меморіал» замінити на «пам’ятник» та залучення до конкурсу Національної спілки архітекторів України, йдеться на сайті міської ради.

Нагадаємо, що конкурс було оголошено Департаментом містобудування та архітектури Кам’янець-Подільської міської ради на підставі рішення виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради 08.02.2018 № 116 «Про організацію та проведення конкурсу на кращий ескізний проект Меморіалу шани борцям за Незалежність України».

Коментарі
keyboard_arrow_up