Пробне ЗНО-2017. Реєстрація стартувала 10 січня

Пробне ЗНО-2017. Реєстрація стартувала 10 січня

Мабуть, кожного одинадцятикласника лякали зовнішнім незалежним оцінюванням. Але не таке страшне ЗНО, як його малюють. Для того, аби спробувати свої сили, провести, так би мовити, генеральну репетицію, від вчора, 10-го січня, розпочалася реєстрація на пробне ЗНО-2017. 

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме з 10 до 31 січня 2017 року. Про це йдеться на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Кожен зареєстрований учасник може скласти тести: 1 квітня з української мови і літератури, а 8 квітня – з одного з предметів (історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов). Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні платна. Вартість тестування визначає регіональний центр оцінювання якості освіти.

До речі, уже визначені дати проведення основної сесії ЗНО-2017. Зареєструватися треба встигнути з 6 лютого по 17 березня.

23 травня - українська мова і література

25 травня - іспанська мова

25 травня - німецька мова

25 травня - французька мова

29 травня - англійська мова

31 травня - математика

02 червня - історія України

06 червня - російська мова

08 червня - біологія

12 червня - географія

14 червня - фізика

16 червня - хімія

Коментарі
keyboard_arrow_up