Ревізор навідався до сендвіч бару "Троє в Каное"

Ревізор навідався до сендвіч бару "Троє в Каное"
Фото: Троє в Каное
  • Адміністрація рок шаман бару залишила відгук про роботу ревізорів у мережі Facebook

До сендвіч бару "Троє в Каное" навідався ревізор. Адміністрація бару написала про власні враження від знімальної групи у мережі Facebook.

"У розпал дня, коли зала була майже повна і було багато замовлень, до нас, в найліпших традиціях програми, увірвався натовп з камерами. Прямим ходом на кухню і почалось шоу.

Незважаючи на замовлення та велику кількість гостей, ревізори почали свою роботу. Наше ставлення до цієї передачі суперечливе. Але ми приймаємо факт існування цієї телепередачі та її методи подачі інформації.

Так, ми не отримали відзнаку і Ревізор нас не рекомендує, але інспектори відзначили, що у нас класний інтер'єр, найкрутіші відгуки на гугл-карті в місті та неймовірно смачні страви. 

Однак, у нас на кухні знайшли "мотлох", крихти від хліба під грилем та засмалений фритюр. Не будемо виправдовуватись. Ревізор завітав у розпал роботи та наявність засмаженої олії й не ідеального фритюру - не вирок. Прибирання відбувається увечері, а впродовж дня працівники роблять поверхневе прибирання.

Решту дрібниць, типу залишків штучного павутиння на стінах та люстрах після геловіну, навіть не хочемо згадувати. 

Які ми зробили для себе висновки?

По-перше, позитивного значно більше і це добре.

По-друге, зауваження не критичні та усуваються за кілька днів і ми це виправили.

Наша команда отримала чудову нагоду в програмі "СТРАСТІ ЗА РЕВІЗОРОМ" довести свою думку та вибороти відзнаку.

Був ще один чудовий момент під час перевірки - реакція наших любих відвідувачів. Гості ладні були роздерти знімальну групу за некоректне висвітлення.

Щиро дякуємо вам за підтримку та віру в нас! Насправді саме ЦЕ Є НАЙБІЛЬШОЮ ВІДЗНАКОЮ, а не табличка на стіні!".

Коментарі
keyboard_arrow_up