Що зробила поліція Кам’янця за 2018 рік

Що зробила поліція Кам’янця за 2018 рік
Фото з мережі Інтернет
  • Поліцейські Кам’янця підбили підсумки службової діяльності за 2018 рік

Як зазначає прес-служба поліції, у 2018 знизився рівень злочинності на один відсоток порівняно з 2017 роком. Протягом року зареєстрували 14387 заяв та повідомлень від громадян про кримінальні правопорушення.

Проте кам’янчани звертаються все більше і більше із заявами про грабунок. Поліцейські стверджують, що тенденція розвинулася через безробіття і відсутність можливостей для працевлаштування. У 2018 році зареєстрували 467 фактів крадіжок.

Також шість громадян зверталися із тяжкими тілесними ушкодженнями, які наразі розкрито.
Правоохоронці отримували повідомення про незаконні заволодіння транспортними засобами – протягом року зареєстрували 12 випадків.

Нагадаємо, що в жотні 2018 року поліція України проводила місячник добровільної здачі збої. З 1 по 31 жовтня кам'янчани добровільно здали до поліції 17 одиниць зброї різного виду: 5 гладкоствольних і 2 нарізних мисливських рушниці, 3 одиниці холодної зброї та 7 спеціальних засобів, з них 6 газових пістолетів, револьверів і 1 пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями.

Зазначимо, що поліція Кам’янця перевірила 1640 власників різної зброї. Під час перевірок власників зброї, які не здалися під час місячника, притягували до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства України.

Протягом 2018 року правоохорнці виявили та задокументували 6416 адміністративних правопорушень.

Коментарі
keyboard_arrow_up