Студентка із Кам’янця взяла участь у шоу “Модель XL”

Студентка із Кам’янця взяла участь у шоу “Модель XL”
  • 19-річна Катерина Рибакова взяла участь у шоу “Модель XL” на телеканалі “1+1”.
  • Дівчина судів вразила талією та чітким пресом.
  • Катя отримала усі чотири “так” від експертів та проходить далі в проект.

На телеканалі “1+1” 31 жовтня стартувало нове шоу - “Модель XL”. Програма, де сміливі українські жінки вирішили довести, що краса буває і у розмірі  “XL”. У першому випуску на кастинг прийшла кам’янчанка - 19-річна студентка Катя Рибакова. Дівчина  навчається у медичному училищі на акушерку. Кам’янчанка зізнається, що це для неї - перший досвід, тому відверто боїться.

Якщо решті учасниць професіонали робили мейк-ап, то Катя насмілилась сама фарбувалась, бо зізналась, що дуже любить малювати стрілки та губи.

На проекті до складу журі ввійшли ведуча Катя Осадча, дизайнер Андре Тан, хореограф  Влад Яма та латвійська модель Тетяна Мацкевич. Катя Осадча звернула увагу, що кам’янчанка має довгі ноги, але над дефіле дівчині треба ще попрацювати.  Влад Яма акцентував увагу на гарних великих губах Каті, але не розуміє, “навіщо їх малювати ще більшими”.

“Побачила рекламу, і подумала, що я якраз підходжу за параметрами. Чому б і не прийти? Я хочу робитись кращою і відкривати себе. Я готова”,  -так пояснила кам’янчанка рішення прийти на проект.

Дівчина на дефіле вийшла в парео, зав’язаному на талії. Журі попросили зняти тканину, щоб “бути в рівних умовах” з іншими учасницями. Андре Тан наголосив, що макіяж у неї невдалий і взявся сам його змивати, констатувавши, що зараз найбільше цінується природність. Хоча згодом зізнався, що “купився” на прес Каті та її вузеньку талію.

За рішеннями суддів Катя отримала усі чотири “так”. Це означає, що кам’янчанка проходить далі.

До слова, шоу “Модель XL” транслює телеканал “1+1” щовівторока о 22.00 годині. Подивитись саме вихід Катерини Рибакової можна з 22 вилини 30 секунди.

Коментарі
keyboard_arrow_up