ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які варті уваги
  • Рекордна чіабата, поїдання сосисок на швидкість, ненудні уроки з історії, БРДМ-порушник…
  • Про ці та інші події детальніше - у традиційному огляді новин тижня.

Жовтень розпочався із сумної звістки. Під час пожежі у Кам’янці загинув чоловік. Вогонь охопив житловий будинок по вулиці Збарського. За попередніми даними, причиною пожежі, що забрала життя кам’янчанина, стала необережність під час куріння.



У Кам’янці пройшов традиційний фестиваль “Schola millitariа”. До 17 століття Кам’янець - Подільський повернуло 120 реконструкторів. Як то було - бачили журналісти “20 хвилин”.


 


Минулого тижня у школах та дитячих садочках Кам’янця ввімкнули опалення. Сподіватимемось, що тепер малеча не змерзатиме, сидячи за партами.

 

 


 

Ще 29 вересня виконавчий комітет Кам`янця заборонив проводити туристичні маршрути на БРДМ-2 у Смотрицькому каньйоні без дозвільних документів. Але минув тиждень, і вже 5 жовтня працівники муніципальної поліції та департаменту ЖКГ зафіксували БРДМ-2, який рухався руслом Смотрича без відповідного дозволу.
Більше - у матеріалі.


Цим вікнедом пройшов фестиваль пива (а в Кам’янці - ще й свято здорового способу життя) - “Октобер-фест”. Було багато музики, рекордна чіабата, змагання на швидкісне поїдання сосисок, повітряні кулі… А більше - читайте у публікації “20 хвилин”.


 

Коментарі
keyboard_arrow_up