“Твоє призначення має значення”: у Кам’янці пройшов концерт пам’яті

“Твоє призначення має значення”: у Кам’янці пройшов концерт пам’яті
  • Завтра, 14 жовтня, Україна відзначає День захисника, День козацтва.
  • У Кам’янці сьогодні, напередодні свята, провели чимало різних заходів.
  • Найбільш очікуваний був запланований на вечір - концерт легендарного гурту “Тартак”.

Військові, родичі загиблих Героїв, кам’янчани, котрі люблять творчість гурту “Тартак” зібрались сьогодні, 13 жовтня, в актовій залі коледжу ПДАТУ. Пройшов вечір пам’яті “Твоє призначення має значення”. На заході поіменно згадали про кожного кам’янчанина, який віддав своє життя за Україну на Сході. Подякували тим, хто досі боронить територіальну цілісність держави, а також батькам мужніх Героїв, котрих уже немає з нами.

Піснею Гордійчука Миколи “Твоє призначення має значення” символічно відкрили вечір гурт “Толока”.

Потім представники влади подякували військовим за відданість Україні. Вперше у Кам’янці загалу представили відеопоезію Миколи Гордійчука, що має назву “Останній вірш”. На очах у кам’янчан - сльози. Минає час, але втрата Героїв досі болить.

На сцену виходить гурт “Тартак”. Лідер гурту, Сашко Положинський, розповів, що був знайомим із Колею Гордійчуком, згадав, як “Nik Своєрідний” дякував гурту за пісню “Висота. Ніхто крім нас” у facebook.

Людей, на диво, було вельми мало. Хоч і концерт був безкоштовним. А ближче  о виступу "Тартака" залишились лише справжні шанувальники творчості музикантів. Юнаки й дівчата підійшли ближче до сцени і “відривались” під запальну патріотичну музику колективу.

Коментарі
keyboard_arrow_up