Тягнибок стверджує, що кам’янчанин Ігор Гуменюк «свободівцем» не був

Тягнибок стверджує, що кам’янчанин Ігор Гуменюк «свободівцем» не був
Ігор Гуменюк, якого підозрюють в вибуху біля Верховної Ради зараз не входить до ВО "Свобода" і не має будь-якого відношення до партії після того, як пішов служити добровольцем на Донбас, заявив лідер об'єднання Олег Тягнибок після допиту в цій справі.

За словами Тягнибока, Ігор Гуменюк із Кам’янця до участі в бойових діях входив  у навколосвободівське середовище до моменту, як півтора роки тому він добровольцем пішов служити у батальйон "Січ".

"З моменту, коли він став бійцем батальйону офіційно, він припинив навіть будь-які юридичні стосунки зі "Свободою", як це роблять інші наші партійці, які служать в ЗСУ", - додав він.

Олег Тягнибок сказав, що Ігор Гуменюк партійного посвідчення "Свободи" не мав і входив до громадської організації "Сокіл"- пише ВВС Україна.

Нагадаєсмо, що 31 серпня під стінами Верховної Ради стався теракт. Ігоря Гуменюка підозрюють у тому, що він кинув гранату під парламентом під час протестів.

У сутичках постраждали більше ста людей, троє нацгвардійців загинули.  Двоє кам’янчан Ігор Гуменюк та Сергій Крайняк арештовані на два місяці.

Коментарі
keyboard_arrow_up