У кам’янецькому ЦНАПі почали приймати документи для оформлення паспортів

У кам’янецькому  ЦНАПі почали приймати документи для оформлення паспортів
Фото із допису М. Сімашкевича у facebook
  • Від сьогодні, 19 жовтня, на першому поверсі будівлі міськради, у ЦПНАПі, кам’янчани можуть звертатись за послугами оформлення паспортів.
  • За біометричним паспортом у перший день уже звернулось 5 кам’янчан.

У “паспортних столах” чи не завжди черги. А надто - коли Україна отримала “безвіз” - усі хочуть біометричний паспорт, щоб поїхати до Європи. Кам’янчани скражились, що не встигають подавати документи для оформлення паспортів через черги. Тому в Кам’янці, при адмінбудівлі міськради, від 19 жовтня у ЦНАПі можна подати документи на оформлення паспорта.

Нововведення вже упроваджено. Про це пише мер Кам’янця - Подільського Михайло Сімашкевич у facebook. За словами міського голови, процедура проходить спокійно, адже наявна електронна черга. У кожного в черзі є талон, де вказано час, згідно якого кам’янчанин може віддати необхідні документи для оформлення паспортів.

“Перші п'ять кам'янчан уже подали документи на оформлення біометричного паспорта. Прогнозуємо, що в день працівники управління надання адміністративних послуг зможуть обслуговувати близько двадцяти осіб”, - пише Михайло Сімашкевич.

Мер міста додає, що новий центр оформлення і видачі паспортів принесе користі і кам’янчанам (бо не стоятимуть у чергах), і міському бюджету (бо частина коштів йде до казни міста).

Скрін із допису М. Сімашкевича у facebook 

Нагадаємо про графік роботи ЦНАПу:

  • понеділок-середа - з 8.00 до 16.00;  
  • четвер - з 8.00 до 20.00;
  • п'ятниця - видача готових документів.
  • Без обідньої перерви.
  • Вихідні - субота, неділя.
     

Подивитись, скільки котує послуга з видачі оформлення паспорта, можна у матеріалі.

Коментарі
keyboard_arrow_up